Direkt zum Inhalt
Fachrepositorium Lebenswissenschaften
Freier Zugang zu Wissensressourcen aus den Lebenswissenschaften
Suche
Publisso-Menue
Publizieren
PUBLISSO-System
Bücher
Policy Bücher
Bücher Übersicht
Zeitschriften / Artikel
Journals Übersicht
Serien
Policy Serien
MAK Collection
Kongresse
Forschungsdaten
Repositorien
Fachrepositorium Lebenswissenschaften
Publizieren im Fachrepositorium
LeibnizOpen
Beraten
Forschungsdatenmanagement
Digitale Langzeitarchivierung
Wir für Sie
Volltexte
Filter (Auswahl)
Sacherschließung
cowpea
(4)
water yam
(1)
vitamin A
(1)
undernutrition
(1)
storage stability
(1)
sorghum
(1)
sensory evaluation
(1)
quality
(1)
putrescine
(1)
protein–energy malnutrition
(1)
Publikationstyp
Artikel
(4)
Erscheinungsjahr
2019
(1)
2018
(1)
2017
(2)
Institution
4 Treffer
Kurzansicht
E-Jahr
Zugriff
Typ
Operations
Effects of putrescine on the postharvest physiology characteristics in cowpea
2019 .
Wang, Zhen
|
Wang, Yunxiang
|
Shi, Junyan
|
Zheng, Qiuli
|
Gao, Lipu
|
Wang, Qing
|
zuo, jinhua
2019
http://purl.org/ontology/bibo/Article
Evaluation of the physicochemical, proximate, and sensory properties of moinmoin from blends of cowpea and water yam flour
2018 .
Otunola, Gloria
|
Afolayan, Anthony Jide
2018
http://purl.org/ontology/bibo/Article
The MFFAPP Tanzania Efficacy Study Protocol: Newly Formulated, Extruded, Fortified Blended Foods for Food Aid
2017 .
Delimont, Nicole M
|
Chanadang, Sirichat
|
Joseph, Michael V
|
Rockler, Briana E
|
Guo, Qingbin
|
Regier, Gregory K
|
Mulford, Michael R
|
Kayanda, Rosemary
|
Range, Mwita
|
Mziray, Zidiheri
|
Jonas, Ambaksye
|
Mugyabuso, Joseph
|
Msuya, Wences
|
Lilja, Nina K
|
Procter, Sandra B
|
Chambers IV, Edgar
|
Alavi, Sajid
|
Lindshield, Brian L
2017
http://purl.org/ontology/bibo/Article
Formulation, sensory evaluation, proximate composition and storage stability of cassava strips produced from the composite flour of cassava and cowpea
2017 .
Dada, Toluwase
|
Barber, Lucretia I.
|
Ngoma, Lubanza
|
Mwanza, Mulunda
2017
http://purl.org/ontology/bibo/Article