Direkt zum Inhalt
Fachrepositorium Lebenswissenschaften
Freier Zugang zu Wissensressourcen aus den Lebenswissenschaften
Suche
Publisso-Menue
Publizieren
PUBLISSO-System
Bücher
Policy Bücher
Bücher Übersicht
Zeitschriften / Artikel
Journals Übersicht
Serien
Policy Serien
MAK Collection
Kongresse
Forschungsdaten
Repositorien
Fachrepositorium Lebenswissenschaften
Publizieren im Fachrepositorium
LeibnizOpen
Beraten
Forschungsdatenmanagement
Digitale Langzeitarchivierung
Wir für Sie
Volltexte
Filter (Auswahl)
Sacherschließung
catfish
(4)
texture
(2)
soybean
(1)
sensory
(1)
precooked products
(1)
polyphosphate
(1)
partial or total supplementation
(1)
microwave
(1)
investment
(1)
instrumental
(1)
Publikationstyp
Artikel
(4)
Medium
Erscheinungsjahr
2022
(1)
2018
(2)
2017
(1)
Institution
Leibniz-Zentrum für Agrarlandschaftsforschung
(1)
4 Treffer
Kurzansicht
E-Jahr
Zugriff
Typ
Operations
Profitability analysis of smallholder aquaculture farms: the case of Lagos State, Nigeria
2022 .
Adelesi, Opeyemi Obafemi
|
Baruwa, Olayinka Isiaka
2022
http://purl.org/ontology/bibo/Article
Effect of partial or total supplementation of soybean meal with fluted pumpkin (Telfairia occidentalis) seed meal in the diet of hybrid Catfish (Heteroclarias) fingerlings
2018 .
Omosowone, Olajumoke
|
Ogunrinde, Abibat Motunrayo
2018
http://purl.org/ontology/bibo/Article
Comparison of sensory and instrumental methods for the analysis of texture of cooked individually quick frozen and fresh‐frozen catfish fillets
2018 .
Bland, John
|
Bett-Garber, Karen
|
Li, Carissa H
|
Brashear, Suzanne S
|
Lea, Jeanne M
|
Bechtel, Peter
2018
http://purl.org/ontology/bibo/Article
Effect of precooking and polyphosphate treatment on the quality of microwave cooked catfish fillets
2017 .
Li, Carissa
|
Bland, John M.
|
Bechtel, Peter J.
2017
http://purl.org/ontology/bibo/Article