Direkt zum Inhalt
Fachrepositorium Lebenswissenschaften
Freier Zugang zu Wissensressourcen aus den Lebenswissenschaften
Suche
Publisso-Menue
Publizieren
PUBLISSO-System
Bücher
Policy Bücher
Bücher Übersicht
Zeitschriften / Artikel
Journals Übersicht
Serien
Policy Serien
MAK Collection
Kongresse
Forschungsdaten
Repositorien
Fachrepositorium Lebenswissenschaften
Publizieren im Fachrepositorium
LeibnizOpen
Beraten
Forschungsdatenmanagement
Digitale Langzeitarchivierung
Wir für Sie
Volltexte
Filter (Auswahl)
Sacherschließung
cheese
(4)
yeast
(1)
oxidative stability
(1)
organic acids
(1)
nanoencapsulation
(1)
mortality
(1)
meta-analysis
(1)
lactose
(1)
high‐performance liquid chromatography
(1)
general craftsmanship
(1)
Publikationstyp
Artikel
(4)
Erscheinungsjahr
2023
(1)
2022
(1)
2021
(1)
2017
(1)
Institution
4 Treffer
Kurzansicht
E-Jahr
Zugriff
Typ
Operations
Measurement of carbohydrates and organic acids in varieties of cheese using high-performance liquid chromatography
2023 .
Ahmed, Mahmoud
|
Hammam, Ahmed
|
Ali, Abd El-Fatah
|
Alsaleem, Khalid A.
|
Elfaruk, Mohamed Salem
|
Kamel, Dalia
|
Moneeb, Asmaa H. M.
2023
http://purl.org/ontology/bibo/Article
Antioxidant activity of nanoencapsulated chia (Salvia hispanica L.) seed extract and its application to manufacture a functional cheese
2022 .
Hosseini, Farinaz
|
Motamedzadegan, Ali
|
NaghizadehRaiesi, Shahram
|
Rahaiee, Somayeh
2022
http://purl.org/ontology/bibo/Article
A Review on the General Cheese Processing Technology, Flavor Biochemical Pathways and the Influence of Yeasts in Cheese
2021 .
Zheng, Xiaochun
|
Shi, Xuewei
|
Wang, Bin
2021
http://purl.org/ontology/bibo/Article
Cheese Consumption and Risk of All-Cause Mortality: A Meta-Analysis of Prospective Studies
2017 .
Tong, Xing
|
Chen, Guo-Chong
|
Zhang, Zheng
|
Wei, Yu-Lu
|
Xu, Jia-Ying
|
Qin, Li-Qiang
2017
http://purl.org/ontology/bibo/Article