Direkt zum Inhalt
Fachrepositorium Lebenswissenschaften
Freier Zugang zu Wissensressourcen aus den Lebenswissenschaften
Suche
Publisso-Menue
Publizieren
PUBLISSO-System
Bücher
Policy Bücher
Bücher Übersicht
Zeitschriften / Artikel
Journals Übersicht
Serien
Policy Serien
MAK Collection
Kongresse
Forschungsdaten
Repositorien
Fachrepositorium Lebenswissenschaften
Publizieren im Fachrepositorium
LeibnizOpen
Beraten
Forschungsdatenmanagement
Digitale Langzeitarchivierung
Wir für Sie
Volltexte
Filter (Auswahl)
Sacherschließung
apple juice
(3)
zumo de manzana
(1)
ultrafiltration
(1)
storage
(1)
rapid detection
(1)
quality
(1)
polyphenol
(1)
not from concentrate
(1)
multivariate statistical analysis
(1)
freezing point temperature
(1)
Publikationstyp
Artikel
(3)
Erscheinungsjahr
2020
(1)
2019
(1)
2017
(1)
Institution
3 Treffer
Kurzansicht
E-Jahr
Zugriff
Typ
Operations
Changes in physicochemical profiles and quality of apple juice treated by ultrafiltration and during its storage
2020 .
Cai, Ming
|
Xie, Chunfang
|
Lv, Yuqing
|
Yang, Kai
|
Sun, Peilong
2020
http://purl.org/ontology/bibo/Article
Freezing point temperature is in favor of not‐from‐concentrate apple juice storage
2019 .
Gou, Xiaoju
|
Tian, You
|
Yang, Xi
|
Sun, Lijun
|
Guo, Yurong
2019
http://purl.org/ontology/bibo/Article
Development of colloidal gold-based immunochromatographic assay for rapid detection of Alicyclobacillus acidoterrestris in apple juice
2017 .
Liu, Yingsha
|
Li, Jianke
|
Zhang, Lin
|
Wu, Xiaoxia
|
Wang, Feng
|
Song, Bingbing
2017
http://purl.org/ontology/bibo/Article