Direkt zum Inhalt
Fachrepositorium Lebenswissenschaften
Freier Zugang zu Wissensressourcen aus den Lebenswissenschaften
Suche
Publisso-Menue
Publizieren
PUBLISSO-System
Bücher
Policy Bücher
Bücher Übersicht
Zeitschriften / Artikel
Journals Übersicht
Serien
Policy Serien
MAK Collection
Kongresse
Forschungsdaten
Repositorien
Fachrepositorium Lebenswissenschaften
Publizieren im Fachrepositorium
LeibnizOpen
Beraten
Forschungsdatenmanagement
Digitale Langzeitarchivierung
Wir für Sie
Volltexte
Filter (Auswahl)
Sacherschließung
organic acids
(4)
volatile compounds
(1)
ultrasonic processing
(1)
taste compounds
(1)
sugar
(1)
polyphenols
(1)
peach
(1)
pasteurization
(1)
nucleotides
(1)
lactose
(1)
Publikationstyp
Artikel
(4)
Erscheinungsjahr
2023
(1)
2020
(1)
2019
(2)
Institution
4 Treffer
Kurzansicht
E-Jahr
Zugriff
Typ
Operations
Measurement of carbohydrates and organic acids in varieties of cheese using high-performance liquid chromatography
2023 .
Ahmed, Mahmoud
|
Hammam, Ahmed
|
Ali, Abd El-Fatah
|
Alsaleem, Khalid A.
|
Elfaruk, Mohamed Salem
|
Kamel, Dalia
|
Moneeb, Asmaa H. M.
2023
http://purl.org/ontology/bibo/Article
Determination of free amino acids, organic acids, and nucleotides in 29 elegant spices
2020 .
Duan, Wen
|
Huang, Yan
|
Xiao, Junfei
|
Zhang, Yuyu
|
Tang, Yizhuang
2020
http://purl.org/ontology/bibo/Article
Functional quality of optimized peach‐based beverage developed by application of ultrasonic processing
2019 .
Sattar, Saira
|
Imran, Muhammad
|
Mushtaq, Zarina
|
Ahmad, Muhammad Haseeb
|
Holmes, Melvin
|
Maycock, Joanne
|
Khan, Muhammad Imran
|
Yasmin, Adeela
|
Khan, Muhammad Kamran
|
Muhammad, Niaz
2019
http://purl.org/ontology/bibo/Article
Citric acid treatment reduces decay and maintains the postharvest quality of peach (Prunus persica L.) fruit
2019 .
Yang, Can
|
Chen, Tao
|
Shen, Borui
|
Sun, Shuxia
|
Song, Haiyan
|
Chen, Dong
|
xi, wanpeng
2019
http://purl.org/ontology/bibo/Article