Direkt zum Inhalt
Fachrepositorium Lebenswissenschaften
Freier Zugang zu Wissensressourcen aus den Lebenswissenschaften
Suche
Publisso-Menue
Publizieren
PUBLISSO-System
Bücher
Policy Bücher
Bücher Übersicht
Zeitschriften / Artikel
Journals Übersicht
Serien
Policy Serien
MAK Collection
Kongresse
Forschungsdaten
Repositorien
Fachrepositorium Lebenswissenschaften
Publizieren im Fachrepositorium
LeibnizOpen
Beraten
Forschungsdatenmanagement
Digitale Langzeitarchivierung
Wir für Sie
Volltexte
Filter (Auswahl)
Sacherschließung
lipid and protein oxidation
(2)
volatile flavor compound
(1)
vine tea extract
(1)
ultrasound
(1)
salt mixture
(1)
reduced‐sodium restructured bacon
(1)
cooked mixed pork patties
(1)
antioxidant activity
(1)
Ampelopsis grossedentata
(1)
Publikationstyp
Artikel
(2)
Medium
Erscheinungsjahr
2020
(1)
2019
(1)
Institution
2 Treffer
Kurzansicht
E-Jahr
Zugriff
Typ
Operations
Effect of salt mixture on flavor of reduced-sodium restructured bacon with ultrasound treatment
2020 .
Zhou, Yu
|
Wang, Yu
|
Pan, Qiong
|
Wang, Xixi
|
Li, Peijun
|
Cai, Kezhou
|
Chen, Conggui
2020
http://purl.org/ontology/bibo/Article
Antioxidant activity of vine tea (Ampelopsis grossedentata) extract on lipid and protein oxidation in cooked mixed pork patties during refrigerated storage
2019 .
Zhang, Xuan
|
Xu, Yu
|
Xue, Hai
|
Jiang, Guo-Chuan
|
Liu, Xue-Jun
2019
http://purl.org/ontology/bibo/Article