Direkt zum Inhalt
Fachrepositorium Lebenswissenschaften
Freier Zugang zu Wissensressourcen aus den Lebenswissenschaften
Suche
Publisso-Menue
Publizieren
PUBLISSO-System
Bücher
Policy Bücher
Bücher Übersicht
Zeitschriften / Artikel
Journals Übersicht
Serien
Policy Serien
MAK Collection
Kongresse
Forschungsdaten
Repositorien
Fachrepositorium Lebenswissenschaften
Publizieren im Fachrepositorium
LeibnizOpen
Beraten
Forschungsdatenmanagement
Digitale Langzeitarchivierung
Wir für Sie
Volltexte
Filter (Auswahl)
Sacherschließung
soy protein
(2)
α‐glucosidase inhibitory activity
(1)
peptide
(1)
hydrolysates
(1)
functional properties
(1)
corn protein
(1)
bioactivities
(1)
antioxidant activity
(1)
antidiabetic activity
(1)
ACE inhibitory activity
(1)
Publikationstyp
Artikel
(2)
Medium
Erscheinungsjahr
2022
(1)
2019
(1)
Institution
2 Treffer
Kurzansicht
E-Jahr
Zugriff
Typ
Operations
Relation of amino acid composition, hydrophobicity, and molecular weight with antidiabetic, antihypertensive, and antioxidant properties of mixtures of corn gluten and soy protein hydrolysates
2022 .
Mirzaee, Homaira
|
Ahmadi Gavlighi, Hassan
|
Nikoo, Mehdi
|
Udenigwe, Chibuike C.
|
Khodaiyan, Faramarz
2022
http://purl.org/ontology/bibo/Article
Preparation of bioactive peptides with antidiabetic, antihypertensive, and antioxidant activities and identification of α‐glucosidase inhibitory peptides from soy protein
2019 .
Wang, Rongchun
|
Zhao, Hongxing
|
Pan, Xiaoxi
|
Orfila, Caroline
|
Lu, Weihong
|
Ma, Ying
2019
http://purl.org/ontology/bibo/Article