Direkt zum Inhalt
Fachrepositorium Lebenswissenschaften
Freier Zugang zu Wissensressourcen aus den Lebenswissenschaften
Suche
Publisso-Menue
Publizieren
PUBLISSO-System
Bücher
Policy Bücher
Bücher Übersicht
Zeitschriften / Artikel
Journals Übersicht
Serien
Policy Serien
MAK Collection
Kongresse
Forschungsdaten
Repositorien
Fachrepositorium Lebenswissenschaften
Publizieren im Fachrepositorium
LeibnizOpen
Beraten
Forschungsdatenmanagement
Digitale Langzeitarchivierung
Wir für Sie
Volltexte
Filter (Auswahl)
Sacherschließung
processed foods
(3)
types of brands
(2)
precautionary statement
(1)
nutritional labeling
(1)
nutrient intake
(1)
nutrient content
(1)
labeling
(1)
food allergy
(1)
folates
(1)
folate derivatives
(1)
Publikationstyp
Artikel
(3)
Medium
Erscheinungsjahr
2020
(1)
2018
(1)
2017
(1)
Institution
3 Treffer
Kurzansicht
E-Jahr
Zugriff
Typ
Operations
Identification of the prepared foods promising for dietary folate intake in Beijing, China
2020 .
Islam, Md Shariful
|
Mehmood, Shahid
|
Zhang, Chunyi
|
Liang, Qiuju
2020
http://purl.org/ontology/bibo/Article
A comparison of the nutritional content of processed foods available on the French market, according to the type of brand, and potential impact on nutrient intakes—An Oqali study
2018 .
Perrin, Cécile
|
Battisti, Charlene
|
Chambefort, Amélie
|
Digaud, Olivier
|
Duplessis, Barbara
|
Volatier, Jean-Luc
|
Gauvreau-Béziat, Julie
|
Ménard, Céline
2018
http://purl.org/ontology/bibo/Article
Allergens labeling on French processed foods – an Oqali study
2017 .
Battisti, Charlene
|
Chambefort, Amélie
|
Digaud, Olivier
|
Duplessis, Barbara
|
Perrin, Cécile
|
Volatier, Jean-Luc
|
Gauvreau‐Béziat, Julie
|
Menard, Céline
2017
http://purl.org/ontology/bibo/Article