Direkt zum Inhalt
Fachrepositorium Lebenswissenschaften
Freier Zugang zu Wissensressourcen aus den Lebenswissenschaften
Suche
Publisso-Menue
Publizieren
PUBLISSO-System
Bücher
Policy Bücher
Bücher Übersicht
Zeitschriften / Artikel
Journals Übersicht
Serien
Policy Serien
MAK Collection
Kongresse
Forschungsdaten
Repositorien
Fachrepositorium Lebenswissenschaften
Publizieren im Fachrepositorium
LeibnizOpen
Beraten
Forschungsdatenmanagement
Digitale Langzeitarchivierung
Wir für Sie
Volltexte
Filter (Auswahl)
Sacherschließung
triacylglycerol
(2)
ultra‐performance convergence chromatography (UPC2)
(1)
red sorghum
(1)
quadrupole time‐of‐flight mass spectrometry (QTOF MS)
(1)
phenolic
(1)
multivariate data analysis
(1)
anti‐inflammation
(1)
antioxidant
(1)
Olive oil adulteration
(1)
Publikationstyp
Artikel
(2)
Erscheinungsjahr
2020
(1)
2019
(1)
Institution
2 Treffer
Kurzansicht
E-Jahr
Zugriff
Typ
Operations
Detection of olive oil adulteration with vegetable oils by ultra-performance convergence chromatography-quadrupole time-of-flight mass spectrometry (UPC2-QTOF MS) coupled with multivariate data analysis based on the differences of triacylglycerol compositions
2020 .
Luo, Yinghua
|
Gao, Boyan
|
Zhang, Yaqiong
|
Yu, Liangli
2020
http://purl.org/ontology/bibo/Article
Triacylglycerol, fatty acid, and phytochemical profiles in a new red sorghum variety (Ji Liang No. 1) and its antioxidant and anti‐inflammatory properties
2019 .
Zhang, Yaqiong
|
Li, Ming
|
Gao, Hang
|
Wang, Bo
|
Tongcheng, Xu
|
Gao, Boyan
|
Yu, Liangli Lucy
2019
http://purl.org/ontology/bibo/Article