Direkt zum Inhalt
Fachrepositorium Lebenswissenschaften
Freier Zugang zu Wissensressourcen aus den Lebenswissenschaften
Suche
Publisso-Menue
Publizieren
PUBLISSO-System
Bücher
Policy Bücher
Bücher Übersicht
Zeitschriften / Artikel
Journals Übersicht
Serien
Policy Serien
MAK Collection
Kongresse
Forschungsdaten
Repositorien
Fachrepositorium Lebenswissenschaften
Publizieren im Fachrepositorium
LeibnizOpen
Beraten
Forschungsdatenmanagement
Digitale Langzeitarchivierung
Wir für Sie
Volltexte
Filter (Auswahl)
Sacherschließung
yogurt
(1)
thymol
(1)
sensory evaluation
(1)
physicochemical analysis
(1)
non‐dioxin‐like polychlorinated biphenyls (NDL‐PCBs)
(1)
microbiological analysis
(1)
kashk
(1)
doogh
(1)
cooked beef sausage
(1)
biodegradable coating
(1)
Publikationstyp
Artikel
(3)
Medium
Erscheinungsjahr
2024
(1)
2023
(1)
2020
(1)
Institution
3 Treffer
Kurzansicht
E-Jahr
Zugriff
Typ
Operations
Evaluation of whey protein coating containing free and Pickering emulsion forms of Trachyspermum copticum L. essential oil on quality of refrigerated beef
2024 .
Saghari, Vida
|
Jalali, Hossein
|
Shariatifar, Nabi
|
Ziaolhagh, Seyedhamidreza
2024
http://purl.org/ontology/bibo/Article
Analysis of polychlorinated biphenyls (PCBs) in dairy products by modified QuEChERS/GC-QqQ-MS/MS method: A risk assessment study
2023 .
Kiani, Amin
|
arabameri, majid
|
Shariatifar, Nabi
|
Mehraie, Abbas
|
Tooryan, Fahimeh
|
Ghanbariasad, Ali
|
Shahsavari, Saeed
2023
http://purl.org/ontology/bibo/Article
Evaluation of microbiological, chemical, and sensory properties of cooked probiotic sausages containing different concentrations of astaxanthin, thymol, and nitrite
2020 .
mohammadpour, issa
|
Khanjari, Ali
|
Akhondzadeh Basti, Afshin
|
Herrero Latorre, Carlos
|
Shariatifar, Nabi
|
Hosseini, Hedayat
2020
http://purl.org/ontology/bibo/Article