Direkt zum Inhalt
Fachrepositorium Lebenswissenschaften
Freier Zugang zu Wissensressourcen aus den Lebenswissenschaften
Suche
Publisso-Menue
Publizieren
PUBLISSO-System
Bücher
Policy Bücher
Bücher Übersicht
Zeitschriften / Artikel
Journals Übersicht
Serien
Policy Serien
MAK Collection
Kongresse
Forschungsdaten
Repositorien
Fachrepositorium Lebenswissenschaften
Publizieren im Fachrepositorium
LeibnizOpen
Beraten
Forschungsdatenmanagement
Digitale Langzeitarchivierung
Wir für Sie
Volltexte
Filter (Auswahl)
Sacherschließung
tenderness
(1)
spices
(1)
redness
(1)
quantitative descriptive analysis
(1)
physicochemical characteristics
(1)
panel test
(1)
natural sweetener
(1)
mass transfer
(1)
low calorie
(1)
drip loss
(1)
Publikationstyp
Artikel
(3)
Medium
Erscheinungsjahr
2020
(2)
2016
(1)
Institution
3 Treffer
Kurzansicht
E-Jahr
Zugriff
Typ
Operations
Production of low-calorie apricot nectar sweetened with stevia: Impact on qualitative, sensory, and nutritional profiles
2020 .
Reale, Anna
|
Di Renzo, Tiziana
|
Russo, Antonio
|
Niro, Serena
|
Ottombrino, Antonio
|
Pellicano, Mario Paolo
2020
http://purl.org/ontology/bibo/Article
High-intensity ultrasound applied on cured pork: Sensory and physicochemical characteristics
2020 .
Contreras-Lopez, German
|
Carnero-Hernandez, Andrea
|
Mariana, Huerta-Jiménez
|
Alarcon-Rojo, Alma Delia
|
Garcia-Galicia, Ivan A.
|
Carrillo-López, L. M.
2020
http://purl.org/ontology/bibo/Article
Effect of spices formulations on the physicochemical and sensory properties of Nnam gon, a Cameroonian dish prepared with cucurbitaceae seeds
2016 .
Manejo Djiogue, Josiane E.
|
Nguimbou, Richard M.
|
Tatsadjieu, Leopold N.
|
Mang, Yannick D.
|
Njintang, Nicolas Y.
2016
http://purl.org/ontology/bibo/Article