Direkt zum Inhalt
Fachrepositorium Lebenswissenschaften
Freier Zugang zu Wissensressourcen aus den Lebenswissenschaften
Suche
Publisso-Menue
Publizieren
PUBLISSO-System
Bücher
Policy Bücher
Bücher Übersicht
Zeitschriften / Artikel
Journals Übersicht
Serien
Policy Serien
MAK Collection
Kongresse
Forschungsdaten
Repositorien
Fachrepositorium Lebenswissenschaften
Publizieren im Fachrepositorium
LeibnizOpen
Beraten
Forschungsdatenmanagement
Digitale Langzeitarchivierung
Wir für Sie
Volltexte
Filter (Auswahl)
Sacherschließung
volatile flavor compound
(1)
ultrasound
(1)
sodium reduction
(1)
sodium
(1)
sensory
(1)
salt mixture
(1)
reduced‐sodium restructured bacon
(1)
policy
(1)
physical properties
(1)
mushroom
(1)
Publikationstyp
Artikel
(3)
Medium
Erscheinungsjahr
2020
(1)
2019
(1)
2018
(1)
Institution
3 Treffer
Kurzansicht
E-Jahr
Zugriff
Typ
Operations
Effect of salt mixture on flavor of reduced-sodium restructured bacon with ultrasound treatment
2020 .
Zhou, Yu
|
Wang, Yu
|
Pan, Qiong
|
Wang, Xixi
|
Li, Peijun
|
Cai, Kezhou
|
Chen, Conggui
2020
http://purl.org/ontology/bibo/Article
Sodium reduction strategies through use of meat extenders (white button mushrooms vs. textured soy) in beef patties
2019 .
Wong, Kristin
|
Corradini, Maria
|
Autio, Wesley
|
Kinchla, Amanda
2019
http://purl.org/ontology/bibo/Article
Evaluation of actions, barriers, and facilitators to reducing dietary sodium in health care institutions
2018 .
Lacey, Michael
|
Chandra, Sharon
|
Tzianetas, Roula
|
Arcand, JoAnne
2018
http://purl.org/ontology/bibo/Article