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Felber_et_al-2017-Food_Science_&_Nutrition.pdf 1,05MB
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1000 Titel
  • Evaluation of analytical methods for the determination of the physicochemical properties of fermented, granulated, and roasted cassava pulp ‐ gari
1000 Publikationstyp
  1. |
1000 Bestandteil von frl:6410883
1 Dateiname Felber_et_al-2017-Food_Science_&_Nutrition.pdf
2 Format application/pdf
3 Größe 1,05MB
4 MD5 d4ea1dea6cfbfd40a84cbd4f7e361698
1000 Objektart file
1000 Beschrieben durch
1000 @id frl:6410907.rdf
1000 Erstellt am 2018-11-06T11:01:24.185+0100
1000 Erstellt von 25
1000 beschreibt frl:6410907
1000 Bearbeitet von 25
1000 Zuletzt bearbeitet 2018-11-06T13:11:31.717+0100
1000 Interner Name frl:6410907
1000 Objekt bearb. Tue Nov 06 11:01:41 CET 2018
1000 Vgl. frl:6410907
1000 Oai Id
  1. oai:frl.publisso.de:frl:6410907 |
1000 Sichtbarkeit Metadaten public
1000 Sichtbarkeit Daten public

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