Download
Fikiru_et_al-2017-Food_Science_&_Nutrition.pdf 196,96KB
WeightNameValue
1000 Titel
  • Nutritional quality and sensory acceptability of complementary food blended from maize (Zea mays), roasted pea (Pisum sativum), and malted barley (Hordium vulgare)
1000 Publikationstyp
  1. |
1000 Bestandteil von frl:6411300
1 Dateiname Fikiru_et_al-2017-Food_Science_&_Nutrition.pdf
2 Format application/pdf
3 Größe 196,96KB
4 MD5 97d28b174dda72e2be5469076c1c74cf
1000 Objektart file
1000 Beschrieben durch
1000 @id frl:6411301.rdf
1000 Erstellt am 2018-11-21T10:15:24.362+0100
1000 Erstellt von 286
1000 beschreibt frl:6411301
1000 Bearbeitet von 122
1000 Zuletzt bearbeitet 2019-01-07T14:12:10.757+0100
1000 Interner Name frl:6411301
1000 Objekt bearb. Wed Nov 21 10:15:43 CET 2018
1000 Vgl. frl:6411301
1000 Oai Id
  1. oai:frl.publisso.de:frl:6411301 |
1000 Sichtbarkeit Metadaten public
1000 Sichtbarkeit Daten public

View source