Download
Irondi_et_al-2017-Food_Science_&_Nutrition.pdf 174,06KB
WeightNameValue
1000 Titel
  • Blanching influences the phenolics composition, antioxidant activity, and inhibitory effect of Adansonia digitata leaves extract on α‐amylase, α‐glucosidase, and aldose reductase
1000 Publikationstyp
  1. |
1000 Bestandteil von frl:6411472
1 Dateiname Irondi_et_al-2017-Food_Science_&_Nutrition.pdf
2 Format application/pdf
3 Größe 174,06KB
4 MD5 12cf89584ad48e8f53088cb4889a30c4
1000 Objektart file
1000 Beschrieben durch
1000 @id frl:6411473.rdf
1000 Erstellt am 2018-11-28T13:30:54.065+0100
1000 Erstellt von 286
1000 beschreibt frl:6411473
1000 Bearbeitet von 122
1000 Zuletzt bearbeitet Wed Jan 09 09:10:51 CET 2019
1000 Interner Name frl:6411473
1000 Objekt bearb. Wed Nov 28 13:31:11 CET 2018
1000 Vgl. frl:6411473
1000 Oai Id
  1. oai:frl.publisso.de:frl:6411473 |
1000 Sichtbarkeit Metadaten public
1000 Sichtbarkeit Daten public

View source