Download
Rondanelli_et_al-2017-Food_Science_&_Nutrition.pdf 483,94KB
WeightNameValue
1000 Titel
  • Nutritional advantages of sous‐vide cooking compared to boiling on cereals and legumes: Determination of ashes and metals content in ready‐to‐eat products
1000 Publikationstyp
  1. |
1000 Bestandteil von frl:6413773
1 Dateiname Rondanelli_et_al-2017-Food_Science_&_Nutrition.pdf
2 Format application/pdf
3 Größe 483,94KB
4 MD5 89f1afa6692650ab3e9bf504c9095a5e
1000 Objektart file
1000 Beschrieben durch
1000 @id frl:6413774.rdf
1000 Erstellt am 2019-04-03T15:16:47.253+0200
1000 Erstellt von 286
1000 beschreibt frl:6413774
1000 Bearbeitet von 25
1000 Zuletzt bearbeitet 2019-04-10T15:04:07.768+0200
1000 Interner Name frl:6413774
1000 Objekt bearb. Wed Apr 03 15:17:05 CEST 2019
1000 Vgl. frl:6413774
1000 Oai Id
  1. oai:frl.publisso.de:frl:6413774 |
1000 Sichtbarkeit Metadaten public
1000 Sichtbarkeit Daten public

View source