Download
9105237.pdf 1,35MB
WeightNameValue
1000 Titel
  • Influence of Drying Method on the Composition, Physicochemical Properties, and Prebiotic Potential of Dietary Fibre Concentrates from Fruit Peels
1000 Publikationstyp
  1. |
1000 Bestandteil von frl:6414785
1 Dateiname 9105237.pdf
2 Format application/pdf
3 Größe 1,35MB
4 MD5 0affe131327c377b0a312e579fc3527e
1000 Objektart file
1000 Beschrieben durch
1000 @id frl:6414786.rdf
1000 Erstellt am 2019-06-12T11:59:11.311+0200
1000 Erstellt von 218
1000 beschreibt frl:6414786
1000 Bearbeitet von 122
1000 Zuletzt bearbeitet 2020-03-19T13:51:54.489+0100
1000 Interner Name frl:6414786
1000 Objekt bearb. Wed Jun 12 11:59:34 CEST 2019
1000 Vgl. frl:6414786
1000 Oai Id
  1. oai:frl.publisso.de:frl:6414786 |
1000 Sichtbarkeit Metadaten public
1000 Sichtbarkeit Daten public

View source