Download
Singha_et_al-2018-Food_Science_&_Nutrition.pdf 1,07MB
WeightNameValue
1000 Titel
  • Influence of processing conditions on apparent viscosity and system parameters during extrusion of distiller's dried grains‐based snacks
1000 Publikationstyp
  1. |
1000 Bestandteil von frl:6417325
1 Dateiname Singha_et_al-2018-Food_Science_&_Nutrition.pdf
2 Format application/pdf
3 Größe 1,07MB
4 MD5 4546349b7ce3f3a04e5a025f487568bf
1000 Objektart file
1000 Beschrieben durch
1000 @id frl:6417326.rdf
1000 Erstellt am 2019-11-07T11:40:21.276+0100
1000 Erstellt von 286
1000 beschreibt frl:6417326
1000 Bearbeitet von 122
1000 Zuletzt bearbeitet 2020-01-31T11:34:18.640+0100
1000 Interner Name frl:6417326
1000 Objekt bearb. Thu Nov 07 11:40:43 CET 2019
1000 Vgl. frl:6417326
1000 Oai Id
  1. oai:frl.publisso.de:frl:6417326 |
1000 Sichtbarkeit Metadaten public
1000 Sichtbarkeit Daten public

View source