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1000 Titel
  • Effect of soybean (Glycine max (L.) Merr.) flour inclusion on the nutritional properties and consumer preference of fritters for improved household nutrition
1000 Publikationstyp
  1. |
1000 Bestandteil von frl:6421869
1 Dateiname fsn3.751.pdf
2 Format application/pdf
3 Größe 379,46KB
4 MD5 2d1ff5f8c1c3585b5685477d0a8399d7
1000 Objektart file
1000 Beschrieben durch
1000 @id frl:6421870.rdf
1000 Erstellt am 2020-07-15T10:48:51.374+0200
1000 Erstellt von 286
1000 beschreibt frl:6421870
1000 Bearbeitet von 25
1000 Zuletzt bearbeitet 2020-07-16T09:55:32.406+0200
1000 Interner Name frl:6421870
1000 Objekt bearb. Wed Jul 15 10:49:07 CEST 2020
1000 Vgl. frl:6421870
1000 Oai Id
  1. oai:frl.publisso.de:frl:6421870 |
1000 Sichtbarkeit Metadaten public
1000 Sichtbarkeit Daten public

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