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1000 Titel
  • The effect of different processing methods on nutrient and isoflavone content of soymilk obtained from six varieties of soybean grown in Rwanda
1000 Publikationstyp
  1. |
1000 Bestandteil von frl:6423724
1 Dateiname fsn3.812.pdf
2 Format application/pdf
3 Größe 750,27KB
4 MD5 dcf2e576a06ada05198ff189c5eacf9f
1000 Objektart file
1000 Beschrieben durch
1000 @id frl:6423725.rdf
1000 Erstellt am 2020-10-22T12:48:23.231+0200
1000 Erstellt von 286
1000 beschreibt frl:6423725
1000 Bearbeitet von 286
1000 Zuletzt bearbeitet 2020-11-05T11:15:26.851+0100
1000 Interner Name frl:6423725
1000 Objekt bearb. Thu Oct 22 12:48:44 CEST 2020
1000 Vgl. frl:6423725
1000 Oai Id
  1. oai:frl.publisso.de:frl:6423725 |
1000 Sichtbarkeit Metadaten public
1000 Sichtbarkeit Daten public

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