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1000 Titel
  • Comparison of fish and oil supplements for a better understanding of the role of fat level and other food constituents in determining bioaccessibility
1000 Publikationstyp
  1. |
1000 Bestandteil von frl:6425112
1 Dateiname fsn3.894.pdf
2 Format application/pdf
3 Größe 498,69KB
4 MD5 53785c2f6b7b9db9459473e8ed51c24e
1000 Objektart file
1000 Beschrieben durch
1000 @id frl:6425113.rdf
1000 Erstellt am 2021-01-06T12:59:17.430+0100
1000 Erstellt von 286
1000 beschreibt frl:6425113
1000 Bearbeitet von 286
1000 Zuletzt bearbeitet Wed Jan 06 13:00:01 CET 2021
1000 Interner Name frl:6425113
1000 Objekt bearb. Wed Jan 06 12:59:35 CET 2021
1000 Vgl. frl:6425113
1000 Oai Id
  1. oai:frl.publisso.de:frl:6425113 |
1000 Sichtbarkeit Metadaten public
1000 Sichtbarkeit Daten public

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