Durch Arbeiten im Rechenzentrum kann die Erreichbarkeit am 20. und 21. April 2024 kurzfristig eingeschränkt sein.
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1000 Titel
  • Comparison of the quality attributes of coconut waters by high‐pressure processing and high‐temperature short time during the refrigerated storage
1000 Autor/in
  1. Ma, Yan |
  2. Xu, Lei |
  3. Wang, Sujing |
  4. Xu, Zhenzhen |
  5. Liao, Xiaojun |
  6. Cheng, Yongyou |
1000 Erscheinungsjahr 2019
1000 Publikationstyp
  1. Artikel |
1000 Online veröffentlicht
  • 2019-03-25
1000 Erschienen in
1000 Quellenangabe
  • 7(4):1512-1519
1000 Copyrightjahr
  • 2019
1000 Lizenz
1000 Verlagsversion
  • https://doi.org/10.1002/fsn3.997 |
1000 Publikationsstatus
1000 Begutachtungsstatus
1000 Sprache der Publikation
1000 Abstract/Summary
  • This study compared the shelf life and quality of high‐pressure processing (HPP) and high‐temperature short time (HTST)‐treated coconut water at 4°C. HPP of 500 MPa (5 min) and HTST of 72°C (15 s) treatments could ensure microbial safety of coconut water during refrigerated storage of 25 and 15 days, respectively. At the end of 15 days of storage, loss of 51.54% amino acids and 32.37% protein, and retention of 65.0% total sugars, 64.51% ascorbic acid, and 74.34% total phenols were found in HTST group. More nutrient contents, 76.85% amino acids, 76.76% total protein, and 93.17% total phenols, were retained in HPP groups at the end of 25 days of storage. HPP‐treated fresh‐like product could provide an effective approach of extending shelf life of coconut water.
1000 Sacherschließung
lokal coconut water
lokal high‐temperature short time
lokal high‐pressure processing
lokal quality
1000 Fächerklassifikation (DDC)
1000 Liste der Beteiligten
  1. https://frl.publisso.de/adhoc/uri/TWEsIFlhbg==|https://frl.publisso.de/adhoc/uri/WHUsIExlaQ==|https://frl.publisso.de/adhoc/uri/V2FuZywgU3VqaW5n|https://orcid.org/0000-0003-4111-3530|https://frl.publisso.de/adhoc/uri/TGlhbywgWGlhb2p1bg==|https://frl.publisso.de/adhoc/uri/Q2hlbmcsIFlvbmd5b3U=
1000 Label
1000 Förderer
  1. National Basic Research Program of China (973 Program) |
1000 Fördernummer
  1. 2017YFD0400705
1000 Förderprogramm
  1. -
1000 Dateien
1000 Förderung
  1. 1000 joinedFunding-child
    1000 Förderer National Basic Research Program of China (973 Program) |
    1000 Förderprogramm -
    1000 Fördernummer 2017YFD0400705
1000 Objektart article
1000 Beschrieben durch
1000 @id frl:6425393.rdf
1000 Erstellt am 2021-01-27T13:43:30.511+0100
1000 Erstellt von 286
1000 beschreibt frl:6425393
1000 Bearbeitet von 286
1000 Zuletzt bearbeitet Wed Jan 27 13:44:42 CET 2021
1000 Objekt bearb. Wed Jan 27 13:44:27 CET 2021
1000 Vgl. frl:6425393
1000 Oai Id
  1. oai:frl.publisso.de:frl:6425393 |
1000 Sichtbarkeit Metadaten public
1000 Sichtbarkeit Daten public
1000 Gegenstand von

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