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Food Science Nutrition - 2020 - Cui - Purification and identification of buckwheat hull flavonoids and its comparative.pdf 1,48MB
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1000 Titel
  • Purification and identification of buckwheat hull flavonoids and its comparative evaluation on antioxidant and cytoprotective activity in vitro
1000 Publikationstyp
  1. |
1000 Bestandteil von frl:6431369
1 Dateiname Food Science Nutrition - 2020 - Cui - Purification and identification of buckwheat hull flavonoids and its comparative.pdf
2 Format application/pdf
3 Größe 1,48MB
4 MD5 08a94e7eedc651ba514bc6639c162b5a
1000 Objektart file
1000 Beschrieben durch
1000 @id frl:6431370.rdf
1000 Erstellt am 2022-02-01T13:13:44.441+0100
1000 Erstellt von 286
1000 beschreibt frl:6431370
1000 Bearbeitet von 286
1000 Zuletzt bearbeitet 2022-02-01T13:14:33.577+0100
1000 Interner Name frl:6431370
1000 Objekt bearb. Tue Feb 01 13:14:01 CET 2022
1000 Vgl. frl:6431370
1000 Oai Id
  1. oai:frl.publisso.de:frl:6431370 |
1000 Sichtbarkeit Metadaten public
1000 Sichtbarkeit Daten public

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