Download
Food Science Nutrition - 2020 - Gherbawy - Molecular characterization of ochratoxigenic fungi associated with poultry.pdf 537,70KB
WeightNameValue
1000 Titel
  • Molecular characterization of ochratoxigenic fungi associated with poultry feedstuffs in Saudi Arabia
1000 Publikationstyp
  1. |
1000 Bestandteil von frl:6433534
1 Dateiname Food Science Nutrition - 2020 - Gherbawy - Molecular characterization of ochratoxigenic fungi associated with poultry.pdf
2 Format application/pdf
3 Größe 537,70KB
4 MD5 5fa8654b7454a092bbe77b6683e202c6
1000 Objektart file
1000 Beschrieben durch
1000 @id frl:6433535.rdf
1000 Erstellt am 2022-05-11T13:14:06.312+0200
1000 Erstellt von 286
1000 beschreibt frl:6433535
1000 Bearbeitet von 286
1000 Zuletzt bearbeitet 2022-05-11T13:15:03.123+0200
1000 Interner Name frl:6433535
1000 Objekt bearb. Wed May 11 13:14:26 CEST 2022
1000 Vgl. frl:6433535
1000 Oai Id
  1. oai:frl.publisso.de:frl:6433535 |
1000 Sichtbarkeit Metadaten public
1000 Sichtbarkeit Daten public

View source