Download
Food Science Nutrition - 2022 - Chen - Feruloyl oligosaccharides isolated from bacterial fermented wheat bran exhibit.pdf 4,06MB
WeightNameValue
1000 Titel
  • Feruloyl oligosaccharides, isolated from bacterial fermented wheat bran, exhibit antioxidant effects in IPEC-J2 cells and zebrafish model
1000 Publikationstyp
  1. |
1000 Bestandteil von frl:6452576
1 Dateiname Food Science Nutrition - 2022 - Chen - Feruloyl oligosaccharides isolated from bacterial fermented wheat bran exhibit.pdf
2 Format application/pdf
3 Größe 4,06MB
4 MD5 ef5de427010cb756dd7c8a81baa2b72a
1000 Objektart file
1000 Beschrieben durch
1000 @id frl:6452577.rdf
1000 Erstellt am 2023-05-17T12:46:17.753+0200
1000 Erstellt von 286
1000 beschreibt frl:6452577
1000 Bearbeitet von 286
1000 Zuletzt bearbeitet 2023-05-17T12:47:51.408+0200
1000 Interner Name frl:6452577
1000 Objekt bearb. Wed May 17 12:46:49 CEST 2023
1000 Vgl. frl:6452577
1000 Oai Id
  1. oai:frl.publisso.de:frl:6452577 |
1000 Sichtbarkeit Metadaten public
1000 Sichtbarkeit Daten public

View source