Download
Food Science Nutrition - 2023 - Shi - Improvement in the stability and bioavailability of pumpkin lutein using .pdf 1,61MB
WeightNameValue
1000 Titel
  • Improvement in the stability and bioavailability of pumpkin lutein using β-cyclodextrin microcapsules
1000 Publikationstyp
  1. |
1000 Bestandteil von frl:6472953
1 Dateiname Food Science Nutrition - 2023 - Shi - Improvement in the stability and bioavailability of pumpkin lutein using .pdf
2 Format application/pdf
3 Größe 1,61MB
4 MD5 e7d9439be911977b5d3347405a5663cc
1000 Objektart file
1000 Beschrieben durch
1000 @id frl:6472954.rdf
1000 Erstellt am 2024-01-18T12:10:43.885+0100
1000 Erstellt von 286
1000 beschreibt frl:6472954
1000 Bearbeitet von 286
1000 Zuletzt bearbeitet 2024-01-18T12:11:46.639+0100
1000 Interner Name frl:6472954
1000 Objekt bearb. Thu Jan 18 12:11:06 CET 2024
1000 Vgl. frl:6472954
1000 Oai Id
  1. oai:frl.publisso.de:frl:6472954 |
1000 Sichtbarkeit Metadaten public
1000 Sichtbarkeit Daten public

View source