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Food Science Nutrition - 2023 - Aberoumand - The effects of additives as a marinade producer on nutritional quality.pdf 1,32MB
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1000 Titel
  • The effects of additives as a marinade producer on nutritional quality parameters of Oncorhynchus mykiss fish during storage at 4°C
1000 Publikationstyp
  1. |
1000 Bestandteil von frl:6473331
1 Dateiname Food Science Nutrition - 2023 - Aberoumand - The effects of additives as a marinade producer on nutritional quality.pdf
2 Format application/pdf
3 Größe 1,32MB
4 MD5 ae1e5ccdd4907c8ccd3cca29875e27c0
1000 Objektart file
1000 Beschrieben durch
1000 @id frl:6473332.rdf
1000 Erstellt am 2024-02-29T11:14:12.886+0100
1000 Erstellt von 286
1000 beschreibt frl:6473332
1000 Bearbeitet von 286
1000 Zuletzt bearbeitet Thu Feb 29 11:15:50 CET 2024
1000 Interner Name frl:6473332
1000 Objekt bearb. Thu Feb 29 11:14:57 CET 2024
1000 Vgl. frl:6473332
1000 Oai Id
  1. oai:frl.publisso.de:frl:6473332 |
1000 Sichtbarkeit Metadaten public
1000 Sichtbarkeit Daten public

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