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1000 Titel
  • Screening of aMicrobial Culture Collection: EmpoweringSelection of Starters for Enhanced Sensory Attributes of Pea-Protein-BasedBeverages
1000 Autor/in
  1. Spaccasassi, Andrea |
  2. Utz, Florian |
  3. Dunkel, Andreas |
  4. Aragao Börner, Rosa |
  5. Ye, Lijuan |
  6. De Franceschi, Filippo |
  7. Bogicevic, Biljana |
  8. Glabasnia, Arne |
  9. Hofmann, Thomas |
  10. Dawid, Corinna |
1000 Verlag
  • American Chemical Society
1000 Erscheinungsjahr 2024
1000 Publikationstyp
  1. Artikel |
1000 Online veröffentlicht
  • 2024-07-02
1000 Erschienen in
1000 Quellenangabe
  • 72(28):15890-15905
1000 Copyrightjahr
  • 2024
1000 Lizenz
1000 Verlagsversion
  • https://doi.org/10.1021/acs.jafc.4c02316 |
  • https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC11261627/ |
1000 Publikationsstatus
1000 Begutachtungsstatus
1000 Sprache der Publikation
1000 Abstract/Summary
  • Pea-protein-based ingredients are gaining attention in the food industry due to their nutritional benefits and versatility, but their bitter, astringent, green, and beany off-flavors pose challenges. This study applied fermentation using microbial cultures to enhance the sensory qualities of pea-protein-based beverages. Using UHPLC-TOF-MS analyses along with sensory profile comparisons, microbial species such as
1000 Sacherschließung
lokal Pea Proteins/metabolism [MeSH]
lokal metabolomics
lokal Beverages/microbiology [MeSH]
lokal Pea Proteins/chemistry [MeSH]
lokal sensomics
lokal Male [MeSH]
lokal Pisum sativum/microbiology [MeSH]
lokal Flavoring Agents/chemistry [MeSH]
lokal Flavoring Agents/metabolism [MeSH]
lokal fermentation
lokal sensoproteomics
lokal sensory analysis
lokal Female [MeSH]
lokal Fermentation [MeSH]
lokal plant-based
lokal Adult [MeSH]
lokal Humans [MeSH]
lokal Pisum sativum/metabolism [MeSH]
lokal Taste [MeSH]
lokal Article
lokal Beverages/analysis [MeSH]
lokal pea protein
lokal Pisum sativum/chemistry [MeSH]
lokal flavor
lokal Chemistry and Biology of Aroma and Taste
1000 Liste der Beteiligten
  1. https://frl.publisso.de/adhoc/uri/U3BhY2Nhc2Fzc2ksIEFuZHJlYQ==|https://frl.publisso.de/adhoc/uri/VXR6LCBGbG9yaWFu|https://frl.publisso.de/adhoc/uri/RHVua2VsLCBBbmRyZWFz|https://orcid.org/0000-0003-1458-3692|https://frl.publisso.de/adhoc/uri/WWUsIExpanVhbg==|https://frl.publisso.de/adhoc/uri/RGUgRnJhbmNlc2NoaSwgRmlsaXBwbw==|https://frl.publisso.de/adhoc/uri/Qm9naWNldmljLCBCaWxqYW5h|https://frl.publisso.de/adhoc/uri/R2xhYmFzbmlhLCBBcm5l|https://orcid.org/0000-0003-4057-7165|https://orcid.org/0000-0001-5342-2600
1000 Hinweis
  • DeepGreen-ID: 6ba240dc002448c58e73fec152bba43b ; metadata provieded by: DeepGreen (https://www.oa-deepgreen.de/api/v1/), LIVIVO search scope life sciences (http://z3950.zbmed.de:6210/livivo), Crossref Unified Resource API (https://api.crossref.org/swagger-ui/index.html), to.science.api (https://frl.publisso.de/), ZDB JSON-API (beta) (https://zeitschriftendatenbank.de/api/), lobid - Dateninfrastruktur für Bibliotheken (https://lobid.org/resources/search)
1000 Label
1000 Förderer
  1. Nestlé |
  2. National Research Foundation Singapore |
1000 Fördernummer
  1. -
  2. -
1000 Förderprogramm
  1. -
  2. -
1000 Dateien
1000 Förderung
  1. 1000 joinedFunding-child
    1000 Förderer Nestlé |
    1000 Förderprogramm -
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    1000 Förderer National Research Foundation Singapore |
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    1000 Fördernummer -
1000 Objektart article
1000 Beschrieben durch
1000 @id frl:6486787.rdf
1000 Erstellt am 2024-10-03T03:38:09.752+0200
1000 Erstellt von 322
1000 beschreibt frl:6486787
1000 Zuletzt bearbeitet 2024-10-04T16:42:39.567+0200
1000 Objekt bearb. Fri Oct 04 16:42:39 CEST 2024
1000 Vgl. frl:6486787
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  1. oai:frl.publisso.de:frl:6486787 |
1000 Sichtbarkeit Metadaten public
1000 Sichtbarkeit Daten public
1000 Gegenstand von

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