Download
s40795-017-0198-3.pdf 478,80KB
WeightNameValue
1000 Titel
  • Nutritional quality of regular and pureed menus in Canadian long term care homes: an analysis of the Making the Most of Mealtimes (M3) project
1000 Publikationstyp
  1. |
1000 Bestandteil von frl:6410514
1 Dateiname s40795-017-0198-3.pdf
2 Format application/pdf
3 Größe 478,80KB
4 MD5 285c3eaccbeaacd2c5c2a5c6ea6c0841
1000 Objektart file
1000 Beschrieben durch
1000 @id frl:6410515.rdf
1000 Erstellt am 2018-10-11T11:59:37.322+0200
1000 Erstellt von 218
1000 beschreibt frl:6410515
1000 Bearbeitet von 25
1000 Zuletzt bearbeitet 2018-10-19T07:50:40.728+0200
1000 Interner Name frl:6410515
1000 Objekt bearb. Thu Oct 11 11:59:54 CEST 2018
1000 Vgl. frl:6410515
1000 Oai Id
  1. oai:frl.publisso.de:frl:6410515 |
1000 Sichtbarkeit Metadaten public
1000 Sichtbarkeit Daten public

View source