Download
Calvo_et_al-2017-Food_Science_&_Nutrition.pdf 130,43KB
WeightNameValue
1000 Titel
  • Effect of dietary selenium source (organic vs. mineral) and muscle pH on meat quality characteristics of pigs
1000 Publikationstyp
  1. |
1000 Bestandteil von frl:6410971
1 Dateiname Calvo_et_al-2017-Food_Science_&_Nutrition.pdf
2 Format application/pdf
3 Größe 130,43KB
4 MD5 05ee94965ce849a042a12eb318a041ab
1000 Objektart file
1000 Beschrieben durch
1000 @id frl:6410972.rdf
1000 Erstellt am 2018-11-08T15:59:41.353+0100
1000 Erstellt von 286
1000 beschreibt frl:6410972
1000 Bearbeitet von 25
1000 Zuletzt bearbeitet 2018-11-15T08:22:47.837+0100
1000 Interner Name frl:6410972
1000 Objekt bearb. Thu Nov 08 15:59:59 CET 2018
1000 Vgl. frl:6410972
1000 Oai Id
  1. oai:frl.publisso.de:frl:6410972 |
1000 Sichtbarkeit Metadaten public
1000 Sichtbarkeit Daten public

View source