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1000 Titel
  • Effect of ultrasound on olive oil extraction and optimization of ultrasound-assisted extraction of extra virgin olive oil by response surface methodology (RSM)
1000 Publikationstyp
  1. |
1000 Bestandteil von frl:6412774
1 Dateiname 1656-3598-1-PB.pdf
2 Format application/pdf
3 Größe 3,51MB
4 MD5 eb38de1d433143ee15968e10c6d98cd6
1000 Objektart file
1000 Beschrieben durch
1000 @id frl:6412775.rdf
1000 Erstellt am 2019-02-07T13:44:14.321+0100
1000 Erstellt von 218
1000 beschreibt frl:6412775
1000 Bearbeitet von 218
1000 Zuletzt bearbeitet 2019-02-07T13:44:55.784+0100
1000 Interner Name frl:6412775
1000 Objekt bearb. Thu Feb 07 13:44:33 CET 2019
1000 Vgl. frl:6412775
1000 Oai Id
  1. oai:frl.publisso.de:frl:6412775 |
1000 Sichtbarkeit Metadaten public
1000 Sichtbarkeit Daten public

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