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1000 Titel
  • Effect of Freezing on the Shelf Life of Salmon
1000 Autor/in
  1. Dawson, Paul |
  2. Aljeddawi, Wesam |
  3. Remmington, Nanne |
1000 Erscheinungsjahr 2018
1000 Publikationstyp
  1. Artikel |
1000 Online veröffentlicht
  • 2018-08-12
1000 Erschienen in
1000 Quellenangabe
  • 2018:1686121
1000 Copyrightjahr
  • 2018
1000 Lizenz
1000 Verlagsversion
  • https://doi.org/10.1155/2018/1686121 |
  • https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6109546/ |
1000 Publikationsstatus
1000 Begutachtungsstatus
1000 Sprache der Publikation
1000 Abstract/Summary
  • Food shelf-life extension is important not only to food manufacturers, but also to home refrigeration/freezing appliance companies, whose products affect food quality and food waste. While freezing and refrigerating both extend the shelf life of foods, food quality deterioration continues regardless of the preservation method. This review article discusses the global fish market, the composition of fish meat, and the effects of freezing and thawing on salmon quality.
1000 Fächerklassifikation (DDC)
1000 Liste der Beteiligten
  1. https://orcid.org/0000-0002-4110-8144|https://frl.publisso.de/adhoc/uri/QWxqZWRkYXdpLCBXZXNhbQ==|https://frl.publisso.de/adhoc/uri/UmVtbWluZ3RvbiwgTmFubmU=
1000 Label
1000 Fördernummer
  1. -
1000 Förderprogramm
  1. -
1000 Dateien
  1. Effect of Freezing on the Shelf Life of Salmon
1000 Objektart article
1000 Beschrieben durch
1000 @id frl:6414602.rdf
1000 Erstellt am 2019-05-29T10:14:42.498+0200
1000 Erstellt von 218
1000 beschreibt frl:6414602
1000 Bearbeitet von 218
1000 Zuletzt bearbeitet 2021-11-11T15:39:54.492+0100
1000 Objekt bearb. Thu Nov 11 15:39:54 CET 2021
1000 Vgl. frl:6414602
1000 Oai Id
  1. oai:frl.publisso.de:frl:6414602 |
1000 Sichtbarkeit Metadaten public
1000 Sichtbarkeit Daten public
1000 Gegenstand von

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