Download
Mohajan_et_al-2018-Food_Science_&_Nutrition.pdf 372,79KB
WeightNameValue
1000 Titel
  • Effect of incorporation of soy flour on functional, nutritional, and sensory properties of mushroom–moringa‐supplemented healthy soup
1000 Publikationstyp
  1. |
1000 Bestandteil von frl:6418551
1 Dateiname Mohajan_et_al-2018-Food_Science_&_Nutrition.pdf
2 Format application/pdf
3 Größe 372,79KB
4 MD5 1f441db45c16d33fa39e423e16828aab
1000 Objektart file
1000 Beschrieben durch
1000 @id frl:6418552.rdf
1000 Erstellt am 2020-01-16T11:12:50.868+0100
1000 Erstellt von 286
1000 beschreibt frl:6418552
1000 Bearbeitet von 25
1000 Zuletzt bearbeitet 2020-03-13T11:47:13.442+0100
1000 Interner Name frl:6418552
1000 Objekt bearb. Thu Jan 16 11:13:08 CET 2020
1000 Vgl. frl:6418552
1000 Oai Id
  1. oai:frl.publisso.de:frl:6418552 |
1000 Sichtbarkeit Metadaten public
1000 Sichtbarkeit Daten public

View source