Download
fsn3.769.pdf 1,12MB
WeightNameValue
1000 Titel
  • Physicochemical and nutritional properties of extrudates from food grade distiller's dried grains, garbanzo flour, and corn grits
1000 Publikationstyp
  1. |
1000 Bestandteil von frl:6422061
1 Dateiname fsn3.769.pdf
2 Format application/pdf
3 Größe 1,12MB
4 MD5 b3df9bf41bbde3275cfc8112e131d698
1000 Objektart file
1000 Beschrieben durch
1000 @id frl:6422063.rdf
1000 Erstellt am 2020-07-22T10:56:38.601+0200
1000 Erstellt von 286
1000 beschreibt frl:6422063
1000 Bearbeitet von 122
1000 Zuletzt bearbeitet 2020-07-23T08:47:12.325+0200
1000 Interner Name frl:6422063
1000 Objekt bearb. Wed Jul 22 10:57:01 CEST 2020
1000 Vgl. frl:6422063
1000 Oai Id
  1. oai:frl.publisso.de:frl:6422063 |
1000 Sichtbarkeit Metadaten public
1000 Sichtbarkeit Daten public

View source