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1000 Titel
  • Evaluation of some quality parameters of cassava starch and soy protein isolate matrices during deep fat frying in soybean oil
1000 Publikationstyp
  1. |
1000 Bestandteil von frl:6424382
1 Dateiname fsn3.904.pdf
2 Format application/pdf
3 Größe 518,10KB
4 MD5 c793e68ee5b8a1e601153f87736a50a3
1000 Objektart file
1000 Beschrieben durch
1000 @id frl:6424383.rdf
1000 Erstellt am 2020-11-17T11:23:42.496+0100
1000 Erstellt von 286
1000 beschreibt frl:6424383
1000 Bearbeitet von 286
1000 Zuletzt bearbeitet 2020-11-17T11:24:35.231+0100
1000 Interner Name frl:6424383
1000 Objekt bearb. Tue Nov 17 11:24:02 CET 2020
1000 Vgl. frl:6424383
1000 Oai Id
  1. oai:frl.publisso.de:frl:6424383 |
1000 Sichtbarkeit Metadaten public
1000 Sichtbarkeit Daten public

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