Download
fsn3.1389.pdf 468,89KB
WeightNameValue
1000 Titel
  • Intake of dietary advanced glycation end products influences inflammatory markers, immune phenotypes, and antiradical capacity of healthy elderly in a little-studied population
1000 Publikationstyp
  1. |
1000 Bestandteil von frl:6428576
1 Dateiname fsn3.1389.pdf
2 Format application/pdf
3 Größe 468,89KB
4 MD5 be90403ede134a8dfb93a5cebe6f1cde
1000 Objektart file
1000 Beschrieben durch
1000 @id frl:6428577.rdf
1000 Erstellt am 2021-07-20T12:17:48.555+0200
1000 Erstellt von 286
1000 beschreibt frl:6428577
1000 Bearbeitet von 286
1000 Zuletzt bearbeitet 2021-07-20T12:18:38.810+0200
1000 Interner Name frl:6428577
1000 Objekt bearb. Tue Jul 20 12:18:06 CEST 2021
1000 Vgl. frl:6428577
1000 Oai Id
  1. oai:frl.publisso.de:frl:6428577 |
1000 Sichtbarkeit Metadaten public
1000 Sichtbarkeit Daten public

View source