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Food Science Nutrition - 2020 - Nalbandi - Exploration of heat and momentum transfer in turbulent mode during the.pdf 1,56MB
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1000 Titel
  • Exploration of heat and momentum transfer in turbulent mode during the precooling process of fruit
1000 Publikationstyp
  1. |
1000 Bestandteil von frl:6431856
1 Dateiname Food Science Nutrition - 2020 - Nalbandi - Exploration of heat and momentum transfer in turbulent mode during the.pdf
2 Format application/pdf
3 Größe 1,56MB
4 MD5 da0975d25b3458bcaf08b423266b3375
1000 Objektart file
1000 Beschrieben durch
1000 @id frl:6431857.rdf
1000 Erstellt am 2022-03-01T13:06:31.181+0100
1000 Erstellt von 286
1000 beschreibt frl:6431857
1000 Bearbeitet von 286
1000 Zuletzt bearbeitet 2022-03-01T13:07:19.250+0100
1000 Interner Name frl:6431857
1000 Objekt bearb. Tue Mar 01 13:06:50 CET 2022
1000 Vgl. frl:6431857
1000 Oai Id
  1. oai:frl.publisso.de:frl:6431857 |
1000 Sichtbarkeit Metadaten public
1000 Sichtbarkeit Daten public

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