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Food Science Nutrition - 2020 - Kim - Effect of washing soaking and cooking methods on perfluorinated compounds in.pdf 558,91KB
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1000 Titel
  • Effect of washing, soaking, and cooking methods on perfluorinated compounds in mackerel (Scomber japonicus)
1000 Publikationstyp
  1. |
1000 Bestandteil von frl:6432285
1 Dateiname Food Science Nutrition - 2020 - Kim - Effect of washing soaking and cooking methods on perfluorinated compounds in.pdf
2 Format application/pdf
3 Größe 558,91KB
4 MD5 83ea0beb430bf93a70dc4b4f4b17dcbc
1000 Objektart file
1000 Beschrieben durch
1000 @id frl:6432286.rdf
1000 Erstellt am 2022-03-16T09:51:39.959+0100
1000 Erstellt von 286
1000 beschreibt frl:6432286
1000 Bearbeitet von 286
1000 Zuletzt bearbeitet 2022-03-16T09:52:35.144+0100
1000 Interner Name frl:6432286
1000 Objekt bearb. Wed Mar 16 09:52:02 CET 2022
1000 Vgl. frl:6432286
1000 Oai Id
  1. oai:frl.publisso.de:frl:6432286 |
1000 Sichtbarkeit Metadaten public
1000 Sichtbarkeit Daten public

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