Download
Food Science Nutrition - 2020 - Sun - Effects of different pretreatment methods on the drying characteristics and quality.pdf 1,47MB
WeightNameValue
1000 Titel
  • Effects of different pretreatment methods on the drying characteristics and quality of potatoes
1000 Publikationstyp
  1. |
1000 Bestandteil von frl:6433782
1 Dateiname Food Science Nutrition - 2020 - Sun - Effects of different pretreatment methods on the drying characteristics and quality.pdf
2 Format application/pdf
3 Größe 1,47MB
4 MD5 f17ee6f599f43896745e3d9c8d191534
1000 Objektart file
1000 Beschrieben durch
1000 @id frl:6433783.rdf
1000 Erstellt am 2022-06-09T10:55:46.275+0200
1000 Erstellt von 286
1000 beschreibt frl:6433783
1000 Bearbeitet von 286
1000 Zuletzt bearbeitet 2022-06-09T10:56:29.850+0200
1000 Interner Name frl:6433783
1000 Objekt bearb. Thu Jun 09 10:56:02 CEST 2022
1000 Vgl. frl:6433783
1000 Oai Id
  1. oai:frl.publisso.de:frl:6433783 |
1000 Sichtbarkeit Metadaten public
1000 Sichtbarkeit Daten public

View source