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Food Science Nutrition - 2020 - Wang - Characteristics on the oxidation stability of infant formula powder with different.pdf 1,02MB
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1000 Titel
  • Characteristics on the oxidation stability of infant formula powder with different ingredients during storage
1000 Publikationstyp
  1. |
1000 Bestandteil von frl:6434150
1 Dateiname Food Science Nutrition - 2020 - Wang - Characteristics on the oxidation stability of infant formula powder with different.pdf
2 Format application/pdf
3 Größe 1,02MB
4 MD5 3411dc521633eea10c41770ccc1843c8
1000 Objektart file
1000 Beschrieben durch
1000 @id frl:6434151.rdf
1000 Erstellt am 2022-07-14T11:00:26.720+0200
1000 Erstellt von 286
1000 beschreibt frl:6434151
1000 Bearbeitet von 286
1000 Zuletzt bearbeitet 2022-07-14T11:01:21.861+0200
1000 Interner Name frl:6434151
1000 Objekt bearb. Thu Jul 14 11:00:50 CEST 2022
1000 Vgl. frl:6434151
1000 Oai Id
  1. oai:frl.publisso.de:frl:6434151 |
1000 Sichtbarkeit Metadaten public
1000 Sichtbarkeit Daten public

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