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Food Science Nutrition - 2020 - Yao - Diversity of the microbial community and antioxidant activity during fermentation.pdf 1,68MB
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1000 Titel
  • Diversity of the microbial community and antioxidant activity during fermentation of red raspberry Enzymes
1000 Publikationstyp
  1. |
1000 Bestandteil von frl:6434824
1 Dateiname Food Science Nutrition - 2020 - Yao - Diversity of the microbial community and antioxidant activity during fermentation.pdf
2 Format application/pdf
3 Größe 1,68MB
4 MD5 8a139c93b62400e1cc0b8c05422e388a
1000 Objektart file
1000 Beschrieben durch
1000 @id frl:6434825.rdf
1000 Erstellt am 2022-09-07T11:45:20.230+0200
1000 Erstellt von 286
1000 beschreibt frl:6434825
1000 Bearbeitet von 286
1000 Zuletzt bearbeitet 2022-09-07T11:46:41.610+0200
1000 Interner Name frl:6434825
1000 Objekt bearb. Wed Sep 07 11:45:43 CEST 2022
1000 Vgl. frl:6434825
1000 Oai Id
  1. oai:frl.publisso.de:frl:6434825 |
1000 Sichtbarkeit Metadaten public
1000 Sichtbarkeit Daten public

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