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Food Science Nutrition - 2020 - Olivera‐Montenegro - Effect of pretreatment by supercritical fluids on antioxidant.pdf 651,02KB
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1000 Titel
  • Effect of pretreatment by supercritical fluids on antioxidant activity of protein hydrolyzate from quinoa (Chenopodium quinoa Willd.)
1000 Publikationstyp
  1. |
1000 Bestandteil von frl:6435291
1 Dateiname Food Science Nutrition - 2020 - Olivera‐Montenegro - Effect of pretreatment by supercritical fluids on antioxidant.pdf
2 Format application/pdf
3 Größe 651,02KB
4 MD5 ad4541787c70767a2c61cb24af5a0548
1000 Objektart file
1000 Beschrieben durch
1000 @id frl:6435292.rdf
1000 Erstellt am 2022-10-05T13:43:03.972+0200
1000 Erstellt von 286
1000 beschreibt frl:6435292
1000 Bearbeitet von 286
1000 Zuletzt bearbeitet 2022-10-05T13:44:04.893+0200
1000 Interner Name frl:6435292
1000 Objekt bearb. Wed Oct 05 13:43:29 CEST 2022
1000 Vgl. frl:6435292
1000 Oai Id
  1. oai:frl.publisso.de:frl:6435292 |
1000 Sichtbarkeit Metadaten public
1000 Sichtbarkeit Daten public

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