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Food Science Nutrition - 2021 - Tuyizere - In vitro bioavailability‐based assessment of the contribution of wild fruits (1).pdf 629,67KB
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1000 Titel
  • In vitro bioavailability-based assessment of the contribution of wild fruits and vegetables to household dietary iron requirements among rural households in a developing country setting: The case of Acholi Subregion of Uganda
1000 Publikationstyp
  1. |
1000 Bestandteil von frl:6435313
1 Dateiname Food Science Nutrition - 2021 - Tuyizere - In vitro bioavailability‐based assessment of the contribution of wild fruits (1).pdf
2 Format application/pdf
3 Größe 629,67KB
4 MD5 98f1b83dc73a6513df6800b911ca86ca
1000 Objektart file
1000 Beschrieben durch
1000 @id frl:6435314.rdf
1000 Erstellt am 2022-10-06T12:01:48.900+0200
1000 Erstellt von 286
1000 beschreibt frl:6435314
1000 Bearbeitet von 286
1000 Zuletzt bearbeitet Thu Oct 06 12:04:39 CEST 2022
1000 Interner Name frl:6435314
1000 Objekt bearb. Thu Oct 06 12:02:12 CEST 2022
1000 Vgl. frl:6435314
1000 Oai Id
  1. oai:frl.publisso.de:frl:6435314 |
1000 Sichtbarkeit Metadaten public
1000 Sichtbarkeit Daten public

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