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Food Science Nutrition - 2021 - Yaqoob - The effect of lactic acid bacteria and co‐culture on structural rheological .pdf 886,06KB
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1000 Titel
  • The effect of lactic acid bacteria and co-culture on structural, rheological, and textural profile of corn dough
1000 Publikationstyp
  1. |
1000 Bestandteil von frl:6438750
1 Dateiname Food Science Nutrition - 2021 - Yaqoob - The effect of lactic acid bacteria and co‐culture on structural rheological .pdf
2 Format application/pdf
3 Größe 886,06KB
4 MD5 1cd560c72d38c27790d244de618cf7f9
1000 Objektart file
1000 Beschrieben durch
1000 @id frl:6438751.rdf
1000 Erstellt am 2022-12-15T13:43:23.753+0100
1000 Erstellt von 286
1000 beschreibt frl:6438751
1000 Bearbeitet von 286
1000 Zuletzt bearbeitet 2022-12-15T13:44:21.294+0100
1000 Interner Name frl:6438751
1000 Objekt bearb. Thu Dec 15 13:43:49 CET 2022
1000 Vgl. frl:6438751
1000 Oai Id
  1. oai:frl.publisso.de:frl:6438751 |
1000 Sichtbarkeit Metadaten public
1000 Sichtbarkeit Daten public

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