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Food Science Nutrition - 2022 - Lu - Isolation of a potential probiotic strain Bacillus amyloliquefaciens LPB‐18 and.pdf 1,72MB
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1000 Titel
  • Isolation of a potential probiotic strain Bacillus amyloliquefaciens LPB-18 and identification of antimicrobial compounds responsible for inhibition of food-borne pathogens
1000 Publikationstyp
  1. |
1000 Bestandteil von frl:6462355
1 Dateiname Food Science Nutrition - 2022 - Lu - Isolation of a potential probiotic strain Bacillus amyloliquefaciens LPB‐18 and.pdf
2 Format application/pdf
3 Größe 1,72MB
4 MD5 f8943513572e55ab6698bbbc66a52a03
1000 Objektart file
1000 Beschrieben durch
1000 @id frl:6462356.rdf
1000 Erstellt am 2023-11-14T11:24:12.164+0100
1000 Erstellt von 286
1000 beschreibt frl:6462356
1000 Bearbeitet von 286
1000 Zuletzt bearbeitet Tue Nov 14 11:25:32 CET 2023
1000 Interner Name frl:6462356
1000 Objekt bearb. Tue Nov 14 11:24:48 CET 2023
1000 Vgl. frl:6462356
1000 Oai Id
  1. oai:frl.publisso.de:frl:6462356 |
1000 Sichtbarkeit Metadaten public
1000 Sichtbarkeit Daten public

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