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Food Science Nutrition - 2022 - Babolanimogadam - Nutritional functional and sensorial properties of oat milk produced.pdf 1,47MB
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1000 Titel
  • Nutritional, functional, and sensorial properties of oat milk produced by single and combined acid, alkaline, α-amylase, and sprouting treatments
1000 Publikationstyp
  1. |
1000 Bestandteil von frl:6472508
1 Dateiname Food Science Nutrition - 2022 - Babolanimogadam - Nutritional functional and sensorial properties of oat milk produced.pdf
2 Format application/pdf
3 Größe 1,47MB
4 MD5 5192567d8ffc1f85a9e26a1eda4f4d7d
1000 Objektart file
1000 Beschrieben durch
1000 @id frl:6472509.rdf
1000 Erstellt am 2023-11-23T10:19:07.310+0100
1000 Erstellt von 286
1000 beschreibt frl:6472509
1000 Bearbeitet von 286
1000 Zuletzt bearbeitet 2023-11-23T10:20:17.435+0100
1000 Interner Name frl:6472509
1000 Objekt bearb. Thu Nov 23 10:19:35 CET 2023
1000 Vgl. frl:6472509
1000 Oai Id
  1. oai:frl.publisso.de:frl:6472509 |
1000 Sichtbarkeit Metadaten public
1000 Sichtbarkeit Daten public

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