Download
Food Science Nutrition - 2023 - Javani‐Seraji - Influence of extraction techniques on the efficiency of pomegranate .pdf 2,39MB
WeightNameValue
1000 Titel
  • Influence of extraction techniques on the efficiency of pomegranate (Punica granatum L.) peel extracts in oxidative stability of edible oils
1000 Publikationstyp
  1. |
1000 Bestandteil von frl:6472514
1 Dateiname Food Science Nutrition - 2023 - Javani‐Seraji - Influence of extraction techniques on the efficiency of pomegranate .pdf
2 Format application/pdf
3 Größe 2,39MB
4 MD5 e3e84c42eb633b742c6cfda336ae5f29
1000 Objektart file
1000 Beschrieben durch
1000 @id frl:6472516.rdf
1000 Erstellt am 2023-11-23T11:48:07.756+0100
1000 Erstellt von 286
1000 beschreibt frl:6472516
1000 Bearbeitet von 25
1000 Zuletzt bearbeitet 2023-11-29T15:22:19.288+0100
1000 Interner Name frl:6472516
1000 Objekt bearb. Wed Nov 29 15:22:18 CET 2023
1000 Vgl. frl:6472516
1000 Oai Id
  1. oai:frl.publisso.de:frl:6472516 |
1000 Sichtbarkeit Metadaten public
1000 Sichtbarkeit Daten public

View source