Download
Food Science Nutrition - 2023 - Akullo - Color pH microbiological and sensory quality of crickets Gryllus bimaculatus.pdf 1,07MB
WeightNameValue
1000 Titel
  • Color, pH, microbiological, and sensory quality of crickets (Gryllus bimaculatus) flour preserved with ginger and garlic extracts
1000 Publikationstyp
  1. |
1000 Bestandteil von frl:6472929
1 Dateiname Food Science Nutrition - 2023 - Akullo - Color pH microbiological and sensory quality of crickets Gryllus bimaculatus.pdf
2 Format application/pdf
3 Größe 1,07MB
4 MD5 eb77c42a048f0c57ef9322578269c705
1000 Objektart file
1000 Beschrieben durch
1000 @id frl:6472930.rdf
1000 Erstellt am 2024-01-15T11:31:12.201+0100
1000 Erstellt von 286
1000 beschreibt frl:6472930
1000 Bearbeitet von 286
1000 Zuletzt bearbeitet 2024-01-15T11:32:21.824+0100
1000 Interner Name frl:6472930
1000 Objekt bearb. Mon Jan 15 11:31:42 CET 2024
1000 Vgl. frl:6472930
1000 Oai Id
  1. oai:frl.publisso.de:frl:6472930 |
1000 Sichtbarkeit Metadaten public
1000 Sichtbarkeit Daten public

View source