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Food Science Nutrition - 2023 - Liu - Preparation characterization identification and antioxidant properties of.pdf 6,84MB
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1000 Titel
  • Preparation, characterization, identification, and antioxidant properties of fermented acaí (Euterpe oleracea)
1000 Publikationstyp
  1. |
1000 Bestandteil von frl:6472939
1 Dateiname Food Science Nutrition - 2023 - Liu - Preparation characterization identification and antioxidant properties of.pdf
2 Format application/pdf
3 Größe 6,84MB
4 MD5 f899045c47883d3ae0a93a57cd0c56d6
1000 Objektart file
1000 Beschrieben durch
1000 @id frl:6472940.rdf
1000 Erstellt am 2024-01-17T11:49:24.112+0100
1000 Erstellt von 286
1000 beschreibt frl:6472940
1000 Bearbeitet von 286
1000 Zuletzt bearbeitet 2024-01-17T11:50:42.760+0100
1000 Interner Name frl:6472940
1000 Objekt bearb. Wed Jan 17 11:49:59 CET 2024
1000 Vgl. frl:6472940
1000 Oai Id
  1. oai:frl.publisso.de:frl:6472940 |
1000 Sichtbarkeit Metadaten public
1000 Sichtbarkeit Daten public

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