Download
Food Science Nutrition - 2023 - Akarca - Quality specification of ice creams produced with different homofermentative.pdf 759,07KB
WeightNameValue
1000 Titel
  • Quality specification of ice creams produced with different homofermentative lactic acid bacteria
1000 Publikationstyp
  1. |
1000 Bestandteil von frl:6473353
1 Dateiname Food Science Nutrition - 2023 - Akarca - Quality specification of ice creams produced with different homofermentative.pdf
2 Format application/pdf
3 Größe 759,07KB
4 MD5 5532e6768e0198b0696651d848cdb767
1000 Objektart file
1000 Beschrieben durch
1000 @id frl:6473354.rdf
1000 Erstellt am 2024-03-01T10:57:36.804+0100
1000 Erstellt von 286
1000 beschreibt frl:6473354
1000 Bearbeitet von 286
1000 Zuletzt bearbeitet Fri Mar 01 10:58:34 CET 2024
1000 Interner Name frl:6473354
1000 Objekt bearb. Fri Mar 01 10:58:00 CET 2024
1000 Vgl. frl:6473354
1000 Oai Id
  1. oai:frl.publisso.de:frl:6473354 |
1000 Sichtbarkeit Metadaten public
1000 Sichtbarkeit Daten public

View source